PF 2011 - datum: 17.12.2010. S pozdravem celý Promotoracingteam.



Nějlepší celková umístění v roce 2010!!!!!!! - datum: 2010. Zdravím, letošní sezona už je definitivně za námi a už nás čekají jen Vánoce, Nový rok a to strašně dlouhé čekání, které se prostě nedá vydržet .Tak jsem aspoň sepsal nejlepší celková umístění, která náš team v roce 2010 měl: MČR Juniorů, které absolvoval jen jediný jezdec, a to na výbornou. Dominik Procházka se startovním číslem 11, který vyhrál třídu 85ccm a stal se tedy Mistrem ČR ve třídě 85cmm pro rok 2010(VELYKÁ GRATULACE). Další seriál jel také jen Domíno, a to je MSR Juniorů, na kterém dopadl díky Dizkvalifikaci z posledního závodu na 2. místě (Gratulujeme). Z Mistráků je to vše, a tak zamíříme už jen k těm Hobby závodům: Novamotocros Cup-Dominik Procházka 1. místo ve třídě 85, František Kubíček 3. místo ve třídě 13 až 18, František Procházka 3. místo ve třídě Licence. Východočeský Pohár: Břetislav Halberštát 1. místo ve třídě 85cmm a Dominik Procházka 3. místo ve stejné třídě. Všem jezdcům Gratulace a chce to víc pilovat ať toho je víc. S pozdravem celý Promotoracingteam.



Výsledky!!!!!!! - datum: 17.10.2010. Zdravím všechny motokrosaře 17.10.2010 se jel poslední závod crossracing cupu v Mohelnici.Za naše jezdce startovali v třídě mx 85- 11 Dominik Procházka,70 Adam Zachař a ve třídě MX1 111 František Procházka a 118 Martin Černohous.Trať byla do prvních rozjížděk idoš ,pak se malinko začalo prášit .1.rozjížďky dopadli Dominik Procházka 1.místo,Adam Zachař 4, František Procházka 5 místo(Dva pády a zlomej prst) a Martin Černohous 11 místo.2.rozjížďky vypadali následovně. Dominik Procházka na 1.místě,Adam zachař 3. a František Procházka s bolestmi na 5, Martin Černohous kvuli pádu druhou jízdu nedojel. S pozdravem celý Promotoracingteam.



VÝSLEDKY TŘÍHODINOVKY Z POLIČKY - datum: 16.10.2010. Zdravím, tak jsme jely tříhodinovku trojic která se konala v Poličce.Trať byla ráno docela pěkná ale natahaná po loukách a to se nám moc nelíbylo. Počasí nám vyšlo až asi v pulce závodu nám zapršelo.Jela se tam i třída junior kterou jel Dominik Procházka který jel na Ktm 85 2T a tuto třídu vyhrál. Jako další náš junior byl Adam Zachař který dojel 5. Tříhodinovku náš team jel ve složení Dominik Procházka,František Procházka,František Kubíček. Byla velká konkurence a sjelo se dost lidí, start se nám povedl na 3. místě a postupně jsme se propadaly. Celkově 7. ale jsme spokojený. Zdraví Promotoracingteam.




VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 9.10.2010. Zdravím krosáky. Dne 9.10. se konal v Krásné Lípě poslední závod Mčr Juniorů 2010. Na trať jsme se těšili protože minulý rok to bylo jak na MS. Letos trať nebyla taková jako loni ale byla taky dobře připravená. Podklad byl dost kamenitý a náročný! Na to že se to jelo jako poslední závody Mčr tak jsme se báli, že tam bude kosa a bláto ale ono nic, svítilo sluníčko a bylo i teplo. Za náš team jel bojovat Dominik Procházka, který bojoval o titul ve třídě 85. Dominik měl malinko bodovou rezervu tak mohl být v klidu, ale co kdyby náhodou, tak v klidu nebyl nikdo co tam byl a co mu drželi pěsti. Kvalifikaci vyhrál Dominik se sekundovým náskokem před Martinem Krčem a Dušanem Drdajem. Před první jízdou běhala po depu Čt 4 a natáčela rozhovory s jezdci, kterým šlo o přední příčky. Byla to docela sranda a proto čekám na Úterý 19.10., kdy by to měly vysílat kolem 16.35 vě světě motorů. Na první jízdu Domíno nastoupil celkem v klidu. V předstartovišti přišel pán a mával s pětistovkou že bude za holeshot, Dominik ho chtěl ale bohužel se mu start nepovedl byl asi 4. a začal se tlačit do předu. Asi po 2 kolech byl Dominik a Martin Krč s docela velikým náskokem vepředu. Na pohled to bylo moc pěkný ale docela jsme se báli! Naštěstí Dominik asi 2 kola před cílem se na to vykašlal a dojel za Martinem Krčem a před Danielem Kičkou. Po jízdě se konalo vyhlášení výsledků prvních jízd. Druhou jízdu chtěl Dominik ten Holeshot ale bohužel se mu zase nepovedl, byl zase kolem 4. pozice a tlačil se dopředu. Když byl první, tak jsme zístili, že jeho favorit Martin Krč upadl a bojoval z posledních příček. Domínovi bylo hned lépe a jel s několika vteřinovým náskokem před Dušanem Drdajem a Danielem Kičkou, Martin Krč to dotáhl na 4. místo. Po ukončení jízdy bylo zase vyhlášení 2. jízdy. Asi po hodine bylo celkové vyhlášení výsledků z Krásné Lípy. Jako první byl Dominik Procházka, druhý Martin Krč a třetí Dušan Drdaj. Po tomto vyhlášení bylo další vyhlášení a to celkových výsledků Mčr juniorů: 1.Dominik Procházka, 2.Dušan Drdaj, 3.Kička Daniel. Dominiku všichni ti moc gratulujeme a doufáme že ve 125 ccm to za nedlouho budeš mít taky:-D Zdraví Promotoracingteam.




Výsledky Východočeského poháru - datum: 3.10.2010. Ahojky lidičky. Dne 3.10. se konal poslední závod Východočeského poháru. Za náš team se zúčastnili tito jezdci: Dominik Procházka, František Procházka, Břetislav Halberštat, Michal Plíhal, bráchové Pospíkovic. Dominik Procházka vyhrál obě jízdy mx 85, Břetislav Halberštat dojel obě jízdy druhý a tak náš team sebral double wins. Dominik se pak zúčastnil závodů kategorie licence, kde mu v první rundě prasklo lanko spojky a nedojel, druhou rundu dojel na 5. místě. Michal Plíhal se zranil a tak mu přejeme hodně rychlosti k uzdravení. František po včerejším pádu se jel jenom svést a když už chtěl malinko jet, tak mu křížil neustále cestu jezdec se startovním číslem 35 na Yamaze yz450f z RnK, který jede stylem „vyrazit a nikoho nepustit před sebe“ a jde do toho s vervou. Bráchové Pospíkovic dojeli oba ve své kategorii v půlce startovního pole. Zdraví vás náš Moto team.




Nova CUP - datum: 2.10.2010. Zdravím! Tak se dojel poslední závod Nova motocross cupu, který se konal v Třemošnici. Trať byla ráno rozmočená ale vypadala dobře upravená. Byla i slušná účast závodníků, což znamená celkem 196 jezdců. Za náš team jeli tito jezdci: František Kubíček se startovním číslem 84, který v první jízdě upadl dojel celkově na 14. Místě, Michal Plíhal se startovním číslem 28, který obsadil celkově 7. místo, Procházka František, který upadl v kvalifikaci a odvezli ho do nemocnice na podezření zlomeniny páteře. Naštěstí mu nic vážného není a chtěl by tímto poděkovat všem lidem, kteří mu pomáhali. Dále startoval mimo pořadí Martin Černohous, který se jel svést po 4 měsících a byl moc spokojený. Zdraví team



VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 2.10.2010. Zdravím krosáky! Dne 2.10. se konal předposlední závod mistrovství ČR juniorů v Horním Újezdu. Náš team jel reprezentovat Dominik Procházka. Trať byla mokrá, to se dalo čekat ale po tréninkách se trať vyjela do kostiček. Bylo hodně úrazů v důsledku vyjetých kolejí a děr. V 1. rozjížďce Dominik Procházka vyhrál s dosti velkým náskokem, v druhé rozjížďce Dominik obhájil holeshot a ujížděl, potom však nevyrovnal drift a přetočil se. Toho využil Drdaj Dušan a Martin Krč. Dominik je ovšem za jedno kolo dohnal a nastala bitva. Drdaj Dušan byl první, následoval Krč a já za nimi. Drdaje jsme oba předjeli a já dokázal předjet i Martina Krče ale v posledním kole jsem dostal křeč do ruky, nedokázal udržet Martina za sebou a tak zaslouženě vyhrál druhou rundu. Já však po třetí v řadě vyhrál celkově v tomto mistrovství. Tohoto závodu se taky zúčastnil nový mistr Slovenské republiky Denis Poláš, avšak dojel až na 19. místě a to je na mistra Slovenska převelice ubohé. Zdraví Promotoracingteam.




VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup - datum: 25.9.2010. Dobrý den dne 25.9.2010.se jel závod Vysočiny MX cupu v Opatově u Svitav.Závodu se účastnilo 139 lidí.Za naš team se účastnili tito jezdci:Dominik Procházka,František Procházka,Marek Halámka. Ve třídách bylo ale i přesto silná konkurence jako je třeba v kategorii do 85 ccm Drdaj Dušan a ve třídě MX1 Zdeněk Pučálka a spoustu dalších.Dominik Procházka vyhrál ve třídě do 85ccm a přihlásil se i do kategorie MXGP kde se účastnili 4 jezdci.Dominik první rozjížďku po kolizi musel zajet do depa kde si srovnal řadící páku a vyrazil zpět do závodu sice o kolo nazpět ale aby se aspoň svezl.a tak dokončil rozjíždku na 4 místě.Druhou rundu po dojíždění ze startu ve spojených třídách MX2,MX1,MXGP dokončil závod na 3 místě a tak se postavil i podruhy na bednu.František Procházka měl opět smůlu.V první rozjížďce se dostal do kolize a vystartoval na poslední pozici a dojížděl při dohánění ale opět upadl a dojel do cíle na 5 místě.Druhou rozjížďku František až na pár chyb dobrá jízda ve své třídě dojel první a tak na bednu se postavil na 2místo.Marek Halámka který si přijel zajezdit taky dobrý výkon a zlepšení a jak on to komentoval (dneska mně to tedy baví).a tak to je asi vše o tom jak to probíhalo.Závody se nám líbily a trať byla dobře připravená až na tu prašnost ke konci ale k počásí co je teď aktualní by jsme se rádi k tomu vrátili. S pozdravem celý Promotoracingteam.




Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 19.9. 2010 Dobrý den dne 19.9 se konal poslední závod Mistrovství Slovenské republiky ve Velkých Uhercích kde sem obě rozjíždký vyhrál a zdálo se že sem mistrem ale byl na mne podaný protest o obsahu motocyklu.a tak jsme motocykl s jistotou toho že je vše v normě rozdělali ale bohužel s velkým překvapením toho tak nebylo.naměřili 158 ccm.tím jsme byli překvapeni a taky diskvalifikovani ze závodu a ja se posunul na více mistra.byli jsme s toho sklamani a tento obsah neudělali se zámyslem ale stalo se to asi tim :dne 24.7.jsme se účastnili na závodech Nova cupu kde bylo hodně bláta a nám se vytrhla přepážka kabele do motoru a napadal písek.motor jsme tim pádem museli opravit a nicasil byl K.O. Tak jsme sehnali ten největší píst do Hondy 150f a nechali ho na to vybrousit ale už jsme si nedali pozor ani nepřemýšleli o tom že by to nesplňovalo normu obsahu.pokud toto vysvětlení nestačí tak s tím ja nic neudělám ale nebylo to záměrné. Zdraví Mototeam.



Nova CUP - datum: 18.9.2010. Dobrý den dne 18.9 2010 jel závod Nova cupu v Žamberku kde se účastnili tyto jezdci:František Kubíček,Michal Plíhal,Adam Pospíšil a Filip Pospíšil,František Procházka,Dominik Procházka. Výsledky:Dominik Procházka 1 místo ve třídě 13 až 18 let.František Kubíček 2.místo,Michal Plíhal 5.místo a Pospíšilum se moc nedařilo a jeli v pulce startovního pole.na těchto závodech které sem vyhrál ve tříde 13 až 18 let sem byl vyhlášen ve třídě do 85 ccm a cele starovní pole si polepšilo moji příčkou o krok dopředu akorad mně udivuje že platim startovní stejně jako kazdý jiný vyhraju celou třídu a on když to teda rozdělí tak mně dá žvýkačky a druhýmu který se posune na moje první místo dá 300 kč zajímavé ocenění které se dá nazvat(diskriminace) Odpoledne se odleji kvalifikace a závody se zrušily a výsledky se brali z kvalifikace kde František Procházka vyhrál. Zdraví team



VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 12.9.2010. Ahojky lidičky dne 12.9.2010 se konal další třetí závod MMČR. Memoriálu Michaela Špačka v Nové Pace.trať a zázemí bylo kvalitní.Už od tréninků mě trať sedla.1 rozjížďka sem odstartoval na třetím místě ale v jednom kole sem se dostal do vedení a za mně se připojil Martin Krč a dokonce mně i předjel ja sem vyletěl z tratě a napojil se na 4 místo za Dušana Drdaje na tom místě kde se vyletěl !!! a do finishe se dorazil ještě na 2.místě.2.rozjížďka začala mím holeshotem (prvním místem ze startu a dojel v klidu i s náskokem do cíle s podporou mýho Bratra Kuzmy táty a Spoustu fanoušků a kamaráda Filipa Pospíšila. Zdraví Promotoracingteam.




Nova CUP - datum: 11.9.2010. Dobrý den dne 11.9.2010 se konal další závod seriálu Nova motokros cup 2010 v Tanvaldu. Za náš team se účastnili jezdci Dominik Procházka 11,František procházka 111,František Kubíček 84, Michal Plíhal 28.Trať byla přírodní a písková ideální podklad.1.rozjížďka v kategorii 13 až 18 let Dominik Procházka 1.místo František Kubíček 3.místo a Michal Plíhal 6. Místo.2.rozdjíždka Dominik procházka který si na startu vyřadil a po odjetí z poslední pozice a kolize dojel na 1.místě,František Kubíček upadl a dojel na 4.místě,Michal Plíhal po bolesti rukou dojel na 6.místě dělej s tím něco Míšo!!!!! František Procházka ve třídě Licence s velkým úspěchem a po upadnutí na 3.místě gratulujeme. V kategorii Licence také startoval náš kamarád Erik Provazník který měl pád a dosti vážné poraněniny.např propíchlá plíce,otřes mozku,zlomené obě klíční kosti a přetrhané vazy v rameni přejeme brzké uzdravení a ještě hodně úspěchů. Závodů se účastnil i náš kamarád Vladimír Pinkava vyhlášen na 3.místě ve své kategorii. Další teamový jezdec Břetislav Halberštat se účastnil závodu crossracingu v Bělé u Jevíčka ale již v treninkách musel odstoupil z technických důvodů stroje. Zdraví team



Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 9.9. 2010 Dobrý den lidičky dne 4.9.2010 se konal další závod Slovenské republiky v Žilině trať byla mokrá po 1. treninkách se vyjela na kostičky. 1.rozjížďku kdy začalo pršet jsem vystartoval kolem 6. místa a pak jsem postupoval vpřed a dostal se na 2. místo za Daniela Kičku postupoval jsem za ním a místy jsem ho i naťukával ale potom mne rozhodil kámen a vyjel mimo trať a upad jsem. Do cíle jsem dojel 7. 2. rozjížďka se zrušila kvůli nejsjídnosti tratě. Zdraví Mototeam.



Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 29.8. 2010 Zdravím všechny příznivce motoristického sportu dne 29.8.2010.se konal další závod seriálu sms pardubicev Horním Újezdu. Za náš team startovali jezdci Procházka Dominik, Zachař Adam,Břetislav Halberštat.trať byla z rána mokrá ale po 1 treninkách byl idoš.1 rozjížďku Procházka Dominik vyhrál druhou však propadl nemoci a dojel již až za Drdajem Dušanem.O ostatních jezdcích našeho teamu výsledky dodáme jen co nám je dodají ale i tak musíme pochválit Adama Zachaře který vydal dobrý vykon po dlouhé době neježdění.I Bréťa zajel velmi dobře po jarním zranění. Zdraví Prochyteam.

VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Dalečín 1 - datum: 28.8.2010. Zdravím lidičky dne 28.8.2010. se konal závod Vysočina mx cup v Dalečíně. Za náš team startovali jezdci Dominik Procházka ,František Procházka ,František Kubíček a Marek Halámka.počasí bylo střídavé mrholení pršení a zataženo takže trať byla mokrá a dosti měkká.Dominik Procházka vyhrál obě jízdy a tak skončil na 1 místě.František Procházka 1 rozjížďku spadnul a narazil si rameno a pouze dojel závod.2 rozjížďku vystartoval 2 a z bolesti ramene se propadal po sundání brýlí dostal kamenem do oka a nedojel.o Františkovi Kubíčkovi a Márovi Halámkovi nemáme informace o umístění. S pozdravem celý Promotoracingteam.




Orange Day - datum: 23.8.2010. Zdravím všechny příznivce motorsportu dne 20-22.8.2010 se konal orange days (den kdy se testují nové modely KTM.)letos se skoušeli pouze motocykly 4T i my jsme jsi byli vyskoušet nové modely až na některé designové ne dodělávky super stroje. 250ccm 4T je velmi obratný a i výkonově bohatý s podvoskem jsme taky byli nadmíru spokojeny.450ccm 4T podvozkem je to stejné ale výkon je velmi ostrý obratnost je slabší oproti 250ccm.350ccm 4T kterou jsme měli možnost od skoušet jsme byli překvapeny.Obratnost 250 ale výkon podobný 450.s námi se zúčastnil kamarád polda z Letohradu a rozdal mnoho pokut za rychlost :D:D.také si od skoušel nové stroje a po cestě domů naříkal o bolesti rukou od policejní plácačky a vypisovaní pokutových bločků.:D S pozdravem celý Racingteam.



Dodatečné výsledky Východočeského poháru - datum: 31.7.2010. Zdravím krosáky omlouvám se za zdržení výsledků východočeského poháru který mi poslal náš jezdec Břetislav Halberštat který startoval ve třídě 85ccm se startovním číslem 82!! čus chlapi... posílám výsledky ze žamberka... v první jízdě sem odstartoval na 1 místě ale zhruba v půlce závodu mě dojeli a po souboji loket na loket sem byl slabší já takže sem spad!! nakonec jsem to ze sedmého místa stáhl na čtvrté. v druhé jízdě jsem opět odstartoval první,ale pak mě předjel karel švorc a trochu mi cukl, následně sem ho dotáhl a předjel a dostal se do čela... Boužel mě v posledním kole předjel soupeř.. takže druhé místo.... celkově třetí.. Zdraví vás náš Moto team.




Nový Sponzor - datum: 16.8.2010. Zdravím, musím vám s velkou radostí oznámit že máme nového sponzora. Je to Pan Leoš Mužík a jeho firma se spojovacím materiálem. Po kliknutí na obrázek se dostanete na jeho web, kde si mužete prohlídnout popřípadě obědnat jeho výrobky. Moc děkujeme za vaší pomoc!! S pozdravem celý Promotoracingteam.



Francie mistrovství světa!!!! - datum: 16.8.2010. Ahoj lidičky jak víte tak se má uskutečnit dne 22.9.2010 závody mistrovství světa juniorů ve Francii. Kvůli zranění kolene ,které se mně stalo na jaře a teď se zhoršuje:a na čtvrtečním tréninku na 2t jsem si koleno opět vykloubil.jsem se s mým otcem rozhodli že se nezúčastníme a odpočinusi abych byl fit na Mistrovství české republiky ,které se pojede v Nové Pace 12.9.201 S pozdravem celý Promotoracingteam.



Výsledky!!!!!!! - datum: 1.8.2010. Zdravím všechny motokrosaře 1.8.2010 se jel závod crossracing cupu v Bělí u Jevíčka.Za naše jezdce startovali v třídě mx 85 11 Dominik Procházka a ve třídě MX2 109 František Procházka.Trať byla do prvních rozjížděk idoš ,pak se malinko začalo prášit ale stalo to bylo v normě.1.rozjížďky dopadli Dominik Procházka 1.místo a František Procházka 5.místo.2.rozjížďky vypadali následovně. Dominik Procházka se zasekl na roštu ale stihl to dojed na 1.místě. František Procházka měl hned po startu kolizi,tak se to snažil dojet ale pak si to zašlápl a poté se rozhodl odstoupit.Na 2.místě v kategorii MX 85 dojel náš kamárád z Valašska Jakub Číž. Gratulujeme S pozdravem celý Promotoracingteam.



Výsledky Východočeského poháru - datum: 31.7.2010. Zravím všechny motokrosaře a nejen je dne 31.7. se jel závod Východočeského poháru.výsledky však nemám, protože sem nebyl přítomen ale snad nám je teamoví jezdci dodají. Zdraví vás náš Moto team.




Nova CUP - datum: 24.7.2010. Všem zdar v sezoně 2010 dne 24.7.2010 se jel další závod Novamotokros cupu.za náš team jeli tito jezdci 11 Dominik Procházka,84 František Kubíček,28 Michal Plíhal,109 Adam pospíšil,24 Filip pospíšil. Počasí nebylo zrovna ideální pršelo po celou dobu trať byla opravdu bahnitá náročná odjeli se tréninky a Kvalifikace. do závodů už se neúčastnili Adam a Filip Pospíšil Kvůli potížím motocyklu a počasí. 1 rozjížďka dopadla František Kubíček 5.místo,Dominik Procházka 7.místo,Michal Plíhal odstoupil kvůli bolesti nohy, která nastala po pádu. 2 rozdjíždka byla velmi náročná František Kubíček 3.místo,Dominik Procházka musel odstoupit kvůli potížím s motocyklem a Michal Plíchal už nenastoupil.Celkově František Kubíček 2.místo.Gratulujeme. Zdraví team



VÝSLEDKY !!!!Vysočina mx cup - datum: 18.7.2010. Čau lidičky, tak se konal další závod Vysočina mx cupu v Dalečíně dne 18.7.2010. která byla spojena se závodem I.M.B.A. Závodu se zúčastnil náš teamový jezdec Dominik Procházka.trať byla pěkná připravená až na pár kritických míst jinak idoš.Dominik Procházka vyhrál 1 rozjížďku při které začalo pršet a trať byla dost mokrá a písek z houstl.na 2 rozjížďku byla trať kolejovitá, rozbitá a mokrá dost náročná na koncidi dominik zvítězil i s náskokem. Přikládáme i krátké video. S pozdravem celý Promotoracingteam.



Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 17.7. 2010 Zdravím nadšence motoristického sportu. Dne 17.7.2010. se konalo Mistrovství Slovenské republiky v Mníšku nad Hnilcom. Trať byla velmi kamenitá a kopcovitá a tedy i dosti náročná.Závodu se zúčastnil náš teamový jezdec Dominik Procházka, který je vedoucím tohoto seriálu. Počasí bylo štědré pro motokrosaře zataženo, ale teplo bez deště. V kvalifikaci Domino dojel první, pak nastali závody v 1.rozjížďce Dominik vystartoval pátý a s kopce se probojoval na 3 místo po 2 kolech Domino už byl první s dosti velkým náskokem a tak i dojel. Ve 2 rozjížďce Dominik měl holeshot(první ze startu) a ,tak svým soupeřům ujel a vyhrál i druhou rozjížďku. Zdraví Mototeam.



VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 11.7.2010. Ahoj lidičky dne 11.7.2010 se konal závod MMČR v Březoví nad Svitavou kde se zúčastnil náš teamový jezdec Dominik Procházka.Trať byla spomalena retardéry která nebyla vhodnou volbou ale spíš to bylo nebezpečné než spomalené. 1.2.trénink byl idoš v kvalifikaci už začala byt trať suší a bylo opravdu nepříjemné teplo co stěžovalo podmínky k ježdění.V kvalifikaci sem dojel 1. Ta se však opakovala kvůli urázu a zkrácení trati. V opakované kvalifikaci sem obhájil 1. Místo. 1.rozjížďka která se konala skoro bez přestávky kvůli opakované kvalifikaci dopadla tak že sem vystartoval na 3 místě skopce sem všechny předjel nastal mi však problém praskla mi objímka spojky a upadl sem, avšak motocykl mi nechcípl a ja to stihl dojet ze 6. místa bez spojky na druhém.2 rozjížďka ve které sem měl vše v pořádku sem odstartoval 1. a tak sem i s náskokem dojel.Vše zahranilo koupaliště vedle areálu. Zdraví Promotoracingteam.




Výsledky Východočeského poháru - datum: 10.7.2010. Zdravím všechny příznivce motoristického sportu. dne 10.7.2010 se konal závod v Rychnově nad Kněžnou kde se zúčastnili naši teamoví jezdci Dominik Procházka a Břetislav Halberštat. Trať byla vysušená horkem kterým panoval v tomto měsíci a tak se logicky muselo kropit. Nakropená trat byla jako zrcadlo a opravdu dosti uklouzaná.závod dopadl pro náš team dobře, ve třídě 85 ccm vyhrál Dominik Procházka a druhý skončil jeho teamový kolega Břetislav Halberštat, Který mimochodem je leadrem tohoto seriálu. Gratulujeme. Zdraví vás náš Moto team.




Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 3.7. 2010 Ahojda, tak se jel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se jel v prosluněném znovu otevřeném Opatově u Svitav. Trať byla krásně připravená až na to že už ráno se lehce prášilo!!Skoro po celé trati mají umějé zavlažování takže sem si tam přišel jako v USA. Bylo tam docela málo lidí na to že to byl kraj. Za náš team jel jen Dominik Procházka se strtovním číslem 11 který startoval v dvou třídách. Ve třídě 85 kterou suveréně vyhrál a ve třídě A 125 kde si nevedl špatně ale výsledky bohužel zatím nevím protože ještě nejsou na internetu, pozdeji dodám :) Zdraví Prochyteam.



Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 22.6. 2010 Čus, a máme zasebou i čtvrtý závod Mistrovství Slovenské republiky který se konal v Tlmačích. Za náš team jel jen Dominik Procházka se startovním číslem 71 Kterému se konečně povedlo!!! První jízdu Dominik dokončil na 1 pozici. Do druhé jízdy Domííno nastoupil s jistotou a s jistotou dojel i do cíle. Celkově mu to dalo čistě 1!!!Gratulujeme a držíme palce i na zbylé závody Zdraví Mototeam.



Nova CUP - datum: 19.6.2010. Hojda, tady mám výsledky z Nova cupu, který se konal zase v Žamberku!!! Jako vždy v Žamberku bylo hodně lidí a trať taky ušla!! V našich barvách tam jeli tito jezdci: Ve třídě 13 až 18 se startovním číslem 28 Michal Plíhal který se celkově umístil na 10 místě, se startovním číslem 84 startoval František Kubíček který si dojel pro 3.celkový místo a se startovním číslem 11 Procházka Dominik který se v této třídě umístil na 2. místě a ve třídě 85 ccm se umístil celkově 1.(GRATULUJEME) Ve třídě licence jel Martin Černohous (MATES) se startovním číslem 18, který se celkově umístil na 19. místě a Procházka František, který startoval na pujčeném motocyklu Kawasaki kx 250 f dojel celkově na 6. místě. Další závody se konají v Ostrově u Lanškrouna:-D Zdraví team



Výsledky!!!!!!! - datum: 13.6.2010. Ahoj, a máme tu výsledky z dalšího závodu crossracing cupu, který se konal ve Bělé u Jevíčka. Trať byla pěkně připravená. Z našich pilotů jel se startovním číslem 21 ve třídě 125 hobby Zdeněk Navrátil (Navrc!!!!), který se umístil na 15. pozici. Jako další jeli ve třídě MX1 hobby Procházka František se startovním číslem 111, který první jízdu dojel na 4.místě a druhou jízdu spadl a dojel 7, celkově mu to dalo 6. flek. A jako poslední jezdec byl ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který dojel obě jízdy suveréně první. Další závody se jedou v Karlíně. S pozdravem celý Promotoracingteam.



SMS Pardubice!!!!! - datum: 5.6. 2010 Ahojda, tak se jel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se měl jet v Žamberku. Celý týden před závodama pršelo takže se nemohlo s tratí nic dělat. V pátek odpoledne když už najížděly lidi do depa tak se teprve začala rovnat trať. Traťový komysař Bohdan Růžička který tam přijel taky v pátek tak trať schvályl. Ráno tam přilejo takovejch lidí že musely parkovat až na benzínce!Zaplatilo se startovný a čekalo se na člena AČR aby nám schválíl trať a my mužeme jet. Kluci na 125 už najíždely na první tréningy a čekaly. Jak čekaly tak přilýtl komysař AČR a závody zrušyl za nesplněné podmínky pro SMS. Vrátilo se startovný a jely jsme domů :-D Zdraví Prochyteam.



Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 5.6. 2010 Čus, a máme zasebou i třetí závod Mistrovství Slovenské republiky který se konal ve Sverepci. Za náš team jel jen Dominik Procházka se startovním číslem 71 Kterému se tam ta třať docela líbyla. První jízdu Dominik vedl ale ke konci zavodu ho dohnal nějaký Maďar který ho pak předjel. Dominik nakonec jízdu dokončil na 2 pozici. Do druhé jízdy Domííno vystartoval první a tak i dojel do cíle. Celkově mu to dalo 1!!!Gratulujeme a držíme palce i na zbylé závody Zdraví Mototeam.



Nova CUP
- datum: 29.5.2010. Hojda, tady mám výsledky z Nova cupu, který se konal v Dalečíně na trati číslo 2!!! Jako vždy v Dalečíně ráno to bylo suprově srovnaný!! V našich barvách tam jeli tito jezdci: Ve třídě licence jel Martin Černohous (MATES) se startovním číslem 18, který se po pádu celkově umístil na 23. místě a Procházka František, který také po pádu dojel celkově na 13. místě. Závody v Dalečíně se nám líbily :-D Zdraví team





VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 29.5.2010. Zdravím všechny Krosáky, tak tu mám nějaké to info ze druhého závodu MČR juniorů, který se konal v Horažďovicích. Závody celkem šly až na to depo a ty bitky a řvaní kvůli místu na parking. Za náš team jel jen Dominik Procházka se startovním číslem 11, který první jízdu dojel na 6. místě . Ve druhé jízdě dojel 3. Celkově mu to dalo 4. místo. Doufejme, že se Dominikovi povede i na zbylých závodech MČR. Příští závod se jede ve Březové nad Svitavou!! Zdraví Promotoracingteam.


Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 22.5. 2010 Ahojda, tak se jel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se jel v Trutnově. Trať byla krásně připravená až na to že ráno lehce zapršelo!! Za náš team jeli tito jezdci: ve třídě open hobby se startovním číslem 111 Procházka František, který v první jízdě po pádu dojel asi 13. a do druhé jízdy díky únavě nenastoupyl. V Open Hobby jel i Martin Černohous se startovním číslem 18, který zatím bohužel nebodoval. Zdraví Prochyteam.



Výsledky!!!!!!! - datum: 16.5.2010. Ahoj, a máme tu výsledky z dalšího závodu crossracing cupu, který se konal ve Březové nad Svitavou. Trať byla sice pěkně připravená, ale bohužel se nejela celá. Na závody nám pršelo, tak bylo lehčí bahínko Z našich pilotů jel se startovním číslem 21 ve třídě 125 hobby Zdeněk Navrátil (Navrc!!!!), který se umístil na 13. pozici. Jako další jeli ve třídě MX1 hobby Procházka František se startovním číslem 111, který první jízdu dojel na 3.místě a druhou jízdu se probojoval z 6. místa na 2. místo, celkově mu to dalo 2. flek. A jako poslední jezdec byl ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který dojel obě jízdy suveréně první. Další závody se jedou ve Bělé u Jevíčka. Foto ze závodů dodáme později. S pozdravem celý Promotoracingteam.




Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 9.5. 2010 Ahojda, tak se jel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se jel v Ledči nad Sázavou. Trať byla krásně připravená!! Za náš team jeli tito jezdci: ve třídě open hobby se startovním číslem 111 Procházka František, který v první jízdě dojel 9. a ve druhé jízdě se propracoval na 2. místo, ale díky závadě na motocyklu byl nucen dojet až na 10. místě. Celkově se tak umístil na 10. místě. V Open Hobby jel i Martin Černohous se startovním číslem 18, který zatím bohužel nebodoval. Příští závody se jedou v Trutnově tak nebuďte líní a přijeďte Zdraví Prochyteam.



- datum: 8.5.2010. Hojda, tady mám výsledky z Nova cupu, který se konal v ŽAMBERKU!!! Ráno tam sice pršelo a junioři jeli na blátě, ale odpoledne byl idoš! V našich barvách tam jeli tito jezdci: ve třídě 13 až 18 jel se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který se celkově umístil na prvním místě v kategorii do 85 ccm, jako další v této kategorii jel se startovním číslem 24 Filip Pospíšil, který se celkově umístil na 6. místě. Dále v této třídě, ale nad 85 ccm, jeli se startovním číslem 109 Adam Pospíšil, který se celkově umístli na 12. místě, se startovním číslem 84 František Kubíček, který dojel na 4. pozici, Michal Plíhal se startovním číslem 28 dojel celkově na 3. místě a znovu Dominik Procházka se startovním číslem 11 dojel na 2. místě. Ve třídě licence jeli Martin Černohous (MATES) se startovním číslem 18, který se celkově umístil na 11. místě a Procházka František, který dojel na 3. místě. Závody v Kotly se nám líbili a doufáme, že tak pěkné budou i ty zbylé!! Můžete přijet, nemusíte se bát:-D Zdraví team





Výsledky!!!!!!! - datum: 2.5.2010. čč :D, a máme tu výsledky z dalšího závodu crossracing cupu, který se konal v Dalečíně 1. Z našich pilotů jel se startovním číslem 21 ve třídě 125 hobby Zdeněk Navrátil (Navrc!!!!), který se umístil na 14. pozici. Jako další jeli ve třídě MX1 hobby se startovním číslem 18 Martin Černohous, který se celkově umístil na 11. pozici a Procházka František se startovním číslem 111, který měl závadu na motocyklu a dojel na 18. místě. A jako poslední jezdec byl ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který dojel i po pádu celkově první. Další závody se jedou ve Březové nad Svitavou. Foto ze závodů dodáme později. S pozdravem celý Promotoracingteam.





VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 1.5.2010. Zdravím všechny Krosáky, tak tu mám nějaké to info z prvního MČR juniorů, který se konal v Jiníně. Závody celkem šly až na to bláto v tréninkách, které se vyjezdilo a na jízdy byla jednokolejka. Za náš team jel jen Dominik Procházka se startovním číslem 11, který měl zase smůlu! V první jízdě se mu nepovedl start, ale doháněl to, když byl už vepředu, tak mu přestala fungovat zadní brzda a vlítl někde do křoví. Skončil asi 17. Ve druhé jízdě se mu start sice taky nepovedl, ale byl vepředu. Po chvíli byl první a tak dojel i do cíle! Doufejme, že se Dominikovi povede i na zbylých závodech MČR. Příští závod se jede v Horažďovicích!! Zdraví Promotoracingteam.




Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 24.4. 2010 Zdravím, tak se jel již druhý závod Sms motokrosu Pardubice který se jel v Třemošnici. Trať byla ráno pěkně pripravená, jen že hasiči začaly kropit od 6 do 7.30 a docela to přehnaly. Když se odjely první blátivé tréninky tak se psychycky zhroutila doktorka která nas měla ošetřovat, druhé tréninky se odložily dokud nenašly náhradu. Náhradu našly až kolem 11 a trať mezi tím seschla a byly docela koleje a podlkal nic moc. V celku tam bylo docela dost lidí. Za náš team jely tito jezdci. Ve třídě 85 ccm startoval se startovním číslem 11 Dominik Procházka který se umístil na celkově 1 místě. Ve tříde 85 dále startoval se startovním číslem 82 Břetislav Halberštat který se umístil na celkově 10 až 11 pozici. Jako další startoval ve třídě Open hobby se startovním číslem 111 Procházka František který se celkově umístil na 13 místě. V Open Hobby jel i Martin Černohous Který zatím ochlup bohužel nebodoval. Zdraví Prochyteam.



Výsledky MSR Juniorů !!!!! - datum: 17.4. 2010 Čus, a máme zasebou i druhý závod Mistrovství Slovenské republiky který se konal ve Skycově. Za náš team jel jen Dominik Procházka se startovním číslem 11 Kterému se tam ta třať nelíbyla a vubec mu nevyhovovala. Dominik vyhrál kvalifikaci takže byl spokojenej. První jízdu vystartoval na 3 pozici a když se probojovával dopředu tak se ve vzduchu střetl se soupeřem. Narazil si Levé rameno a pohmoždil hlavu. Nakonec jízdu dokončil na 4 pozici. Do druhé jízdy nastoupil s bolestma a dojel zase na 4 místě. Celkově se to bohužel promíchalo a dalo mu to pátý flek. Snad příště no!!! Zdraví Mototeam.



Výsledky SMS Pardubice!!!!! - datum: 11.4. 2010 Ahojda, tak se jel i první závod Sms motokrosu Pardubice který se jel v Nové Pace. Trať byla krásně pripravená jen trohu vlhčí. Za náš team jely tito jezdci. Ve třídě 85 ccm startoval se startovním číslem 11 Dominik Procházka. Dominik po první jízdě kterou vyhrál byl jasným favoritem na první místo. Na druhou jízdu začalo pršet a Domíno byl po startu třetí a snažil se dostat dopředu. Bohužel jel za soupeřem, který v koleji upadl a on byl hned za ním a nestihl to ukočírovat, tak spadl taky. Nakonec se mu to povedlo dohnat na 2. místo. Naštestí mu to celkově vyšlo na 1. místo! Jako další startoval ve třídě Open hobby se startovním číslem 111 Procházka František, který se celkově umístil na 12. místě. V Open Hobby jel i Martin Černohous, který zatím bohužel nebodoval. Zdraví Prochyteam.



Výsledky MSR Juniorů!!!!! - datum: 10.4. 2010 Zdravíčko,tak jsme dojely první závody Mistrovství Slovenské Republiky Juniorů které se konaly v Gbelcích.Trať i ta práprava na závody se nám moc lýbila, sice to neni jako u nás ale tam je vydět že to lidi bavý a né jako v ČR že to ty lidi dělají jenom pro prachy. Náš team representoval jenom Dominik Procházka se startovním číslem 71 který sedlal stroj honda Crf 150. V kvalifikaci Dominik dojel na 3. pozici. První jízdu Dominik ze startu jel na 7. místě, po chvíly se probojoval na 1. místo, ale tuto pozici se mu nepovedlo udržet, protože potkal jezdce okolo zpět, kvůli kterému nemohl doskočit skok, tak si dal pěkně do mišáka Propadl se až na pátou pozici, ale stihl to dotáhnout jen na druhý (škoda). Druhou rozjížďku bohužel kvůli vážnému úrazu jezdce z MX 2 juniory zrušili. Příští týden se jede další závod ve Skycově tak doufáme, že se mu to povede dohnat!!! Zdraví MXteam.



Výsledky vysočina!!!!! - datum: 3.4. 2010 Ahoj. A máme zasebou první závod vysočina mx cupu který se jel v Dalečíně na trati 2. Třať byla ráno zmrzlá ale dobře připravená na závody to bylo sice horší ale bylo to super. Na tyto závody přijelo 220 závodníků. Z našich jezdců jely ve třídě MX 1 hobby se startovním číslem 18 Martin Černohous který celou zimu nejezdil a jízdu nedokončil. Ve třídě MX 1 jel se startovním číslem 118 Procházka František který dojel na 10 místě. A jako poslední jel Procházka Dominik se startovním číslem 11 kterému schořela spojka a jel jentak jakože jel, ve třídě mx 85 dojel na 2 místě, do třídy mx GP nenastoupil. Zdraví MXteam.



Team - datum: 31.3.2010. Zdravím, dnes jsem vymazal 2 členy z týmu z důvodu nezpolupráce!!!!! Promotoracingteam.com




Souhrný kalendář motokrosu 2010!!! - datum: 18.3.2010. Ahoj , v sekci kalendáře je vložen souhrný kalendář závodů jak pro jezdce profi tak pro jezdce hobby. Doufám že se vám bude líbit popřípadě nějaké chyby napište a hned to opravíme!!!! Zdraví Promototeam.




Stránky už jsou funkční!!! - datum: 18.3.2010. Zdravím, po dlouhodobém trápení a pocení už se mi konečne povedly rozchodit stránky. Časem doplním všechna info. Zdraví Promotoracingteam.


2010.jpg
s2009.jpg
TOPlist ...Vytvořili Procházka František...Pokuď máte zájem o vytvoření webových stránek,pište na náš e-mail ( Promotoracingteam@seznam.cz ) ...