Finish 2009!!
- datum: 27.12.2009. Zdravím, za pár dní končí rok 2009 a začíná nový(2010), a sním i přípravy na novou sezonu. Tu letošní jsme zkončily docela dobře a to i s kvalitnímy výsledky: V kategorii 85 ccm bodoval se startovním číslem 11 Procházka Dominik - 1. místo 85ccm v seriálu SMS motokrosu Pardubice, 1. místo 85ccm v seriálu Východočeský pohár, 2. místo 85ccm v seriálu Vysočina mxcup, 3.místo 85ccm v seriálu Nativ cup... Břetislav Halberštát se startovním číslem 82 - 3. místo 85ccm v seriálu Východočeský Pohár...Martin Černohous se startovním číslem 18 - 3. místo v seriálu Nativ cup... Procházka František se startovním číslem 111 - 1. místo MX GP v seriálu Vysočina mx cup, 2. místo licence v seriálu Vychodočeský Pohár. Všem jezdcům gratulujeme a doufáme že rok 2010 bude stejně tak dobrý i lepší jako ten letošní. Zdraví celý promotoracingteam.



Nový Teamový jezdec!!!! - datum: 27.12.2009. Ahoj, v sekci Team je přidán nový teamový jezdec Adam Pospíšil. Jezdec pojede se startovním číslem 109 ve třídě MX 2. Fotky jsem ještě nedostal ale až budou tak je tam vložím. Mrkněte!!! Zdraví celý promotoracingteam.



Nový Teamový jezdec!!!! - datum: 27.12.2009. Ahoj, v sekci Team je přidán nový teamový jezdec Filip Pospíšil, který má zrovna dnes narozeniny gratulujeme. Jezdec bude startovat ve tříde 85ccm. Fotky jsem ještě nedostal ale až budou tak je tam vložím. Mrkněte!!! Zdraví vás MotoTeam.



Tréning Vážany nad Litavou - datum: 27.12.2009. Čao, včera jsme byli vyzkoušet novou zimní trať ve Vážanech nad Litavou. Přijely jsme tam a docela sme koukaly, mají to tam pěkně udělaný a každý den to rovnaj, dá se tam jezdit za keždého počasí. Příplatek za moto je 180 kč ale myslim že to stojí za to. Zdraví celý Promotoracingteam.



Registrace startovních čísel pro rok 2010!!! - datum: 27.12.2009. Ahoj, tady je odkaz na Vysočinu mx cup kde si mužete zaregistrovat startovní číslo do tohoto seriálu pro rok 2010. Závody se pojedou na nových pěkných tratích. Více info. na kliknutí na obrázek. Zdraví vás náš MXTeam.



Registrace startovních čísel pro rok 2010!!! - datum: 27.12.2009. Dobrej, tady je odkaz na Crossracingcup (závody motokrosu a čtyřkolek) kde si mužete zaregistrovat startovní číslo do tohoto seriálu pro rok 2010. V tomto seriálu se pojede nová třída: 85 ccm. Závody se pojedou na nových pěkných tratích. Více info. na kliknutí na obrázek. Zdraví vás náš MXTeam.



Registrace startovních čísel pro rok 2010!!! - datum: 27.12.2009. Zdravím, tady je odkaz na meteor cup kde si mužete zaregistrovat startovní číslo do tohoto seriálu pro rok 2010. Zdraví vás náš MXTeam.

- :)datum: 2010
Šťastné a veselé vánoce vám přejí Procházkovi.
.


GAME :)
- datum: 11.12. 2009 Ahoj, na MX-online jsem našel demo MX hry která je docela solidní a když už je ta zima, nedá se moc jezdit tak můžeme natrénovat aspoň na tom počítači. Zdraví náš team.

Nádhera! :-D - datum: 11.12. 2009 Zdravím, tak tohle je naše dosavadní chlouba. Zdraví MXteam.

Vyhlášení vysočina mx cupu!!!!!! - datum: 5.12. 2009 Ahoj ! A máme za sebou i poslední motokrosové vyhlášení vítězů. Bylo to vyhlášení z Vysočiny MX Cupu, který se konal ve Víru. Tohle vyhlášení bylo asi ze všech nejlepší. Každý jezdec, co byl pozván, dostal tickety na bramborový salát s řízkem a věnečky. Měli dobře nachystaný doprovodný program, který ukončoval vyhlášení vítězů 2009. Z našich pilotů byli vyhlášeni jen dva jezdci. Dominik Procházka se startovním číslem 11, který startoval ve třídě 85 ccm se umístil i přes to, že v mnoha závodech chyběl na 2.místě jen o pár bodů, která obsadil Šikula. A jako další vyhlášený byl v kategorii mxGP se startovním číslem 111 Procházka František, který obsadil 1.místo. Gratulujeme a doufáme, že takové i lepší úspěchy budou i v roce 2010. Zdraví MXteam.

Novinka Žamberecký kotel se pro rok 2010 otevírá!!!!!!!!!!!!!! - datum: 2010. Zdravím, musím vám s velikou radostí zdělit, že se Žamberecký kotel pro rok 2010 otevírá. Trať by se měla předělat a bude přistavěno i pár skoků. Náš team ve spolupráci s nynějšími majitely tratě dohodl i nějaké ty závody. Měl by se tam jet přebor sms motokrosu Pardubice, Vysočina mx cup a Cross racing cup. Další seriály a termíny závodů jsou již v jednání. Až budeme vědět další bližší informace, dáme vědět. Zdraví mototeam.

Vyhlášení výtězů SMS motokrosu Pardubice - datum: 13.11.2009. Ahojda, tak a další vyhlášení výsledků motokrosu pro rok 2009 máme za sebou, je to vyhlášení SMS motokrosu Pardubice ve kterém bodoval z našeho teamu jediný jezdec a to Procházka Dominik, který startoval ve třídě 85 ccm se startovním číslem 11. Dominik si vydřel 1. místo před Dušanem Drdajem a Davidem Herclíkem. Domíínovi gratulujeme a přejeme další sezonu stejně tak úspěšnou jako tu letošní. Zdraví vás náš Team.

Vyhlášení Východočeského poháru - datum: 31.10.2009. Čau, tak jak jste si jistě všimly tak naše mx sezona pomalu ale jistě končí(Bohužel). Vyhlášení se konalo v Rychnově nad Knežnou na trati bylo to pekný ale byla dost zima. Měli tam dobré občerstvení, kapelu a dokonce i ohnostroj. Tady hlasím celkové výsledky našeho teamu z východočeského poháru. Ve tříde 85 ccm náš team dobře bodoval jako první byl se startovním číslem 11. Dominik Procházka a jako 3. se startovním číslem 82. Břetislav Halberštát. Jako další v tomto poháru bodoval v kategorií licence se startovním číslem 111 Procházka František který obsadil celkově 2. místo. Zdraví vás náš Moto team.


VÝSLEDKY !!!!Rosice - datum: 31.10.2009. Ahoj, tak a poslední závod přeboru východních čech sms Pardubice který se konal na umotané tratí v Rosicích u Pardubic máme zasebou. Jediný z našeho teamu jel ze třídy 85. Dominik Procházka se startovním číslem 11 který má skoky rád takže si to tam moc užíval a bylo na něm vydět že se mu to tam líbý. Dominik svou třídu vyhrál v obouch jízdách a aby se svezl tak si dal ještě jednu jízdu s licencema. Nechal je po startu poodjet aby se jim tam nepletl a potom vyjel, některé jezdce dojel a dokonce předjel byla to docela sranda sledovat. Domííno v této soutěži obsadil celkově 1. místo před 2.Dušanem Drdajem a 3. Davidem Herclíkem. Zdraví náš Team.

VÝSLEDKY !!!!Meteor cupu z Hrušek u Břeclavy - datum: 25.10.2009. Dobrej, a máme tu poslední závod Meteor cupu který se konal z Hrušek u Břeclavy. Trať byla ráno krásně srovnaná. Za náš team jeli jen 2 jezdci: v kubatuře 85 ccm jel se startovním číslem 11 Dominik Procházka který 1. jízdu vyhrál a 2. jízdu po hodně vážných pádech museli zrušit. Dominik celkově obsadil 1. místo. Další jel v kubatuře Junior se startovním číslem 111 Procházka František který po startu 2. jízdy upadla už toho nic moc nehodnal. Celkově obdržel asi 12. místo. Zdraví Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!NOVA Cupu z Třemošnice - datum: 24.10.2009. Čest, a máme tu poslední závod Novamotokros cupu který se konal v Třemošnici. Za náš team jeli jen tito jezdci: v kubatuře 13 až 19 a kategoríí 85 se startovním číslem 177 startoval Dominik Procházka který se umístil celkově na 1 místě. Dominik v této soutěži obsadil celkově 3 místo!!! S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Východočeského poháru z rozblácené Trnávky - datum: 11.10.2009. Zdravím, tak sem rád že o tom mužu už jen psát a mám to zasebou! Závody které se konaly v M Trnávce ráno vypadalí slibně místama idoš( ideální podklad) bylo to i docela dobře upravený ale jak se dostalo na konce tréninků tak začalo pršet v M. trnávce není moc dobrý bláto:-D Za náš team jeli tito jezdci: v kategorii 85 jel se startovním číslem 82 Břetislav Halberštát kterému musim pogratulovat protože to tam celkově vyhrál( Gratuluju ). Další pilot jel ve třídě 125 hobby se startovním číslem 21 Zdeněk Navrátil ale bohužel jeho umístění mi není známo. Open hobby jel se startovním číslem 18 Martin Černohouz který měl stejný počet bodů 3.a 4. ale bohužel 2. jízda se počítá jako výsledek!!!Celkově se umístil na 4. pozici. A jako poslední jel v kategorii licence se startovním číslem 111. Procházka František který se umístil celkově na 4. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Třemošnice - datum: 11.10.2009. Čaaaoo, tak jsme dojely předposlední závod přeboru východních čech sms Pardubice který se konal na oblíbené trati v Třemošnici. Tak abych vám pravdu řekl tak jediný kdo tam byl tak je z kategorie :85 Dominik Procházka se startovním číslem 11 který mi o podkladu ani o raní rovnosti tratí nic neřekl takže nic nevím :-D .Dominik vyhrál v obouch jízdách, to znamená že mněl zlatou (1)!!.. S pozdravem celý Promotoracingteam.

VÝSLEDKY !!!!Vysočina mx cup - datum: 3.10.2009. Zdravíííím, tak jsme byli na posledním závodu Vysočina mx cup který se konal v Dalečíne na trati 1. Trať byla ráno suprově srovnaná, závody probíhaly dobře. Za náš team jel jen ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka který obě jízdy vyhrál a celkově se umístil na 1 pozici(V celkovém pořadí díky technické závadě 2. místo). Na těchto závodech bylo více našich jezdců ale jejich výsledky mi nejsou známé!!!!!!!!!!! S pozdravem celý Promotoracingteam.

VÝSLEDKY !!!!SMS Morava - datum: 27.9.2009. Dobreej, tak jsme se byli podívat na závodu SMS morava který se konal ve Slavíčíne. Trať byla ráno suprově srovnaná, pořadatelé to tam sice hrozně hrotily takže to bylo celkem zdlouhavý ale závody probíhaly dobře. Za náš team jeli jen tito jezdci :Ve třídě 85 se startovním číslem 1 Dominik Procházka kterému se v první jízdě porouchala přední brzda takže nebrzdila ale i bez ní se umístil celkově na 1 pozici. A ve třídě MX2 Junior se startovním číslem 111 Procházka František, po pádu se Celkově umístil na 6. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Vilánec - datum: 19.9.2009. Zdravíčko, tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal ve Vilánci. Přijelo celkem 165 závodníků. Trať byla ráno suprově srovnaná, závody probíhaly dobře. Za náš team jeli jen tito jezdci :Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka kterému v obuch jízdách z prvního fleku klekl stroj. Dominik ani jednu jízdu nedojel, jako další pilot ve třídě 85 jel se startovním číslem 70 Zachař Adam který se umístil celkově na 5 pozici. A ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, Celkově se umístil na 5. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Klášterec nad Orlicí - datum: 13.9.2009. Čao, tak se dojel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal v Klášterci nad Orlicí. Trať byla rozbytá, ale jinak závody byly dobré. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci: ve třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který 1. jízdu vyhrál. Na 2. jízdu Dominik asi po 5 kole měl dobrý náskok ale utrhl se mu tlumič výfuku a motocykl tudíž ztratil výkon. Druhý jezdec v pořadí Dušan Drdaj s číslem 8 Dominika stáhl a začal bojovat o 1 příčku.Dušan se dostal na 1 pozici a začal ujíždět ale Domiino se nenechal a zabral nakonec se povedlo!!! Domííno nakonec vyhrál. Celkově se umístil na 1. pozici. Dále ve třídě MX2 hobby jel Zdeněk Navrátil se startovním číslem 21, umístění mi není známo. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Bělá u Jevíčka - datum: 5.9.2009. Zdareec, tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal v Bělé u Jevíčka. Přijelo celkem 179 závodníků. Trať byla ráno suprově srovnaná, pořadatelé rovnali trať mezi jízdama, závody probíhaly dobře. Za náš team jeli jen tito jezdci :Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka který se umístil celkově na 1 pozici, ve třídě MX2 hobby jel se startovním číslem 5 Halámka Marek který se celkově umístil na 17 místě, třída MX1 Hobby se startovním číslem 18 Černohous Martin který se umístil celkově na 13 pozici.A ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, po pádu který mu zlomil malíček. Celkově se umístil na 5. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Nová Paka - datum: 29.8.2009. Zdravím, tak se dojel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal v Nové Pace. Trať byla dobrá jen skoky mely dost vostře nabroušený, ale jinak závody byly dobré. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci: ve třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který bojoval o 1. místo s Dušanem Drdajem se startovním číslem 8, Dominik měl s Dušanem co dělat ale ani přezto se mu nepovedlo udržet, celkově 2 flek, Halberštát Břetislav se startovním číslem 82, umístění mě není známo, Adam Zachař se startovním číslem 70, umístění mě není známo. Ve třídě A 125 jel František Procházka se startovním číslem 111, který se umístil celkově na 11 pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 23.8.2009. Zdravím všechny Krosáky, tak tu mám nějaký to info z Mčr Juniorů, který se konal v Horním Újezdě. Závody celkem šly až na to bláto v tréninkách, které se vyjezdilo a na jízdy byl sice idoš ale s drážkama. Za náš team jeli jen tito 2 jezdci a to ze třídy 85 ccm. Se startovním číslem 11 Procházka Dominik, který zase v první jízdě prorazyl gumu ze 2 místa takže dojel na 4 pozici, ve 2 jízdě měl další technický problém a to dojel na 5 místě, celkově se umístil celkově na 5 fleku. Se startovním číslem 70 Adam Zachař, jeho pozice mi není známa. Jako další jezdec ve třídě 85 byl se startovním číslem 82 Břetislav Halberštát, jeho pozice mi také není známa. A jako poslední jel za náš team ve třídě 125J se startovním číslem 111 Procházka František který se umístil celkově na 30 pozici S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Karlín - datum: 22.8.2009. Zdravíčko,  tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal v Karlíně u Čejče. Přijelo celkem 178 závodníků. Trať byla ráno suprově srovnaná, závody probíhaly dobře. Za náš team jeli jen tito jezdci :Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka který se umístil celkově na 1 pozici, třída MX1 Hobby se startovním číslem 18 Černohous Martin který se umístil celkově na 12 pozici.A ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František který se celkově se umístil na 2. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Východočeského poháru z Ostrova u Lančkrouna - datum: 9.8.2009. Ahoj, tak tu máme výsledky Východočeského poháru,který se konal v Ostrově u Lančkrouna. Počasí nám přálo! Za náš team jeli tito jezdci. Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který ve 2 jízdě díky technickému problému nemohl je obhájit zlato z první jízdy získal celkově 4 flek, Adam Zachař se startovním číslem 70, umístění mě není známo. Břetislav Halberštát se startovním číslem 82, umístění mě není známo. Ve třídě 125 hobby jel se startovním číslem 311 František Kubíček který se i po technickém problému umístil celkově na 5 pozici, Marek Halámka se startovním číslem 15, umístění mě není známo. Navrátil Zdeněk se startovním číslem 21, umístění mě není známo. Ve třídě open hobby se startovním číslem 18 Martin Černohous který upadl a nedojel ani jednu jízdu. A jako poslední jezdec jel ve třídě Licence se startovním číslem 111 František Procházka který obsadil celkově 7. pozici . S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!NOVA Cupu z Klášterce - datum: 8.8.2009. Čest, tak tu máme výsledky z Nova cupu, který se konal v Klášterci. Počasí nám přálo, takže pohoda. Za náš team jeli tito jezdci: ve třídě 13 -19 se startovním číslem 177 Dominik Procházka, který v první jízdě získal 2. místo a ve druhé 1. místo, celkově 1. Další v této kubatuře jel se startovním číslem 311 Kubíček František, který si v 1. jízdě dojel pro 3. pozici, a ve druhé jízdě, po povedeném holeshotu, spadl. Celkove dojel na 17. místě. Jako další ve třídě 35 - 43 se startovním číslem 18 Černohouz Martin, který si v první jízdě dojel pro 8. příčku, druhá jízda mu zachutnala natolik, že vybojoval 2. místo. Celkově mu to bohužel dalo 4. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Dalečín 1 - datum: 26.7.2009. Čuets,  tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal v Dalečíně na tratí 1. Závod byl spojený s ME Amatérů IMBA. Přijelo celkem 146 závodníků, to znamená, že nejmín za celej rok. Trať byla ráno suprově srovnaná až na pár míst, kde proudila spodní voda, takže bahno místama až do konce závodů, jinak závody probíhaly dobře. Za náš team jeli jen tito jezdci : ve třídě MX 2 se startovním číslem 111 Procházka František, který měl zdravotní a technický problém (prst auuu,guma buum) a celkově se umístil na 11. pozici. Jako dálší pilot z teamu jel ve třídě MX2 Hobby se startovním číslem 121 Zdeňek Navrátil, který v první jízdě prorazil blok motoru. Naštestí se nic nestalo, zalepilo se to a šup na 2. jízdu. Celkově se umístil na 18 .fleku. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 19.7.2009. Zdravím všechny Krosáky, tak tu mám nějaký to info z Mčr Juniorů, který se konal místo v Dlouhé Loučce ve Vranově u Brna. Závody celkem šly až na to bláto v tréninkách, které se vyjezdilo a na jízdy byl sice idoš ale s drážkama. Za náš team jeli jen tito 2 jezdci a to ze třídy 85 ccm. Se startovním číslem 11 Procházka Dominik, který se umístil celkově na 5 fleku a se startovním číslem 70 Adam Zachař, který se umístil celkově po pádu na 36 místě. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!NOVA Cupu z Ostrova u Laškrouna - datum: 18.7.2009. Čus, tak tu máme výsledky z Nova cupu který se konal v Ostrově u Lanškrouna. Počasí nám moc nepřálo. Za náš team jeli tito jezdci. Ve třídě 13 až 19 se startovním číslem 177 Dominik Procházka který v první jízdě obsadil 4 flek, ve druhé jízdě měl Dominik technický problém tudíž nedojel (Prorazil přední pneu),ve třídě Hobby 35 až 43 let jel se startovním číslem 18 Martin Černohous který se umístil celkově na 13 místě. A jako poslední jezdec jel ve třídě Licence se startovním číslem 177 František Procházka který se umístil celkově na 5 místě . S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Východočeského poháru z Rychnova nad Kněžnou - datum: 11.7.2009. Ahoj, tak tu máme výsledky Východočeského poháru,který se konal v Rychnově nad Kněžnou. Počasí nám přálo. Za náš team jeli tito jezdci. Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který získal celkově 1 flek, Adam Zachař se startovním číslem 70, který se dostal na bednu (3 místo).Gratulujeme. Břetislav Halberštát se startovním číslem 82, který si jel pro 6. pozici. A jako poslední jezdec jel ve třídě Licence se startovním číslem 111 František Procházka který ve první jízdě obsadil 3. flek a ve druhé jízdě začalo nehorázně chcát takže nic moc, obsadil celkově 4. pozici . S pozdravem celý Promotoracingteam.


!!!!!!!! POZOR 2T se vrací!!!!!!! - datum: 7.7.2009. Dámi a pánové jak jste si všimly doba dvoutaktů vymřela, i na hobby závodech. Ale jestli jste odpůrci čtyřdobé techniky mám pro vás dobrou zprávu. Na těchto fotkách věřte nebo ne jsou dvoutaktní 500 v novém provedení. Maj to pěkný klucííí. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Vranov u Brna - datum: 4.7.2009. Zdravím,  tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal ve Vranově u Brna. Přijelo celkem 224 jezdců, trať byla ráno suprově srovnaná, závody byly dobré. Za náš team jeli jen tito jezdci : Ve třídě MX1 hobby jel se startovním číslem 18 Martin Černohous, který se umístil celkově na 12. místě. Ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, který měl zdravotní problém a celkově se umístil na 4. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Východočeského poháru z Ostrova u Lančkrouna - datum: 27.6.2009. Ahoj, tak tu máme výsledky Východočeského poháru,který se konal v Ostrově u Lančkrouna. Počasí nám přálo, nebylo ani teplo, ani zima a hlavně nepršelo. Za náš team jeli tito jezdci. Ve třídě 85 se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který získal celkově 1 flek, Adam Zachař se startovním číslem 70, který se konečně dostal na bednu (2 místo).Gratulujeme. Břetislav Halberštát se startovním číslem 82, který si jel pro 6. pozici. Ve třídě open hobby jel se startovním číslem 18 Martin Černohous, který se umístil na 10 místě. A jako poslední jezdec jel ve třídě Licence se startovním číslem 111 František Procházka, kterého doprovázela smůla už od rána, kdy si poranil ruku, první jízdu jel a asi po 2. kole si prošlápl to operované koleno. Ve Středu jede s nohou k lékaři, tak se uvidí, co bude dál. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Mčr Juniorů - datum: 21.6.2009. Ahoj, tak máme po druhým závodě mistrovství České republiky Juniorů,  který se konal v Březové nad Svitavou. Závody se nám moc líbily, až na to malé depo a těch cizinců!! Byla tam spousta lidí.  Za náš team jeli v třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, kterého potkal v úterý pád na tréningu v Holicích( OTŘES MOZKU, NAŠTÍPLÉ RAMENO ). Domíno měl ve kvalifikačním kole měl 5. čas. V první jízdě Dominik vystartoval a hned po startu spadl. Jel zezadu a dotáhl to na 4. pozici. Ve druhé jízdě se někomu po startu na HONDĚ CRF 150 z FLASH TEAMU postavila motorka na zadní a Dominika vzal sebou, Dominik se sebral a začal dohánět, ale hned ve 3. zatáčce zase spadl a všichni mu ujeli, chtěl dohnat aspoň něco, tak bojoval a dostal se až na 8. pozici. Celkově mu to dalo pěkné 5. místo. Další v této třídě jel se startovním číslem 70 Adam Zachař, který měl štěstí a ve kvalifikačním tréninku měl přesně 40. čas. Adam v první jízdě dojel na 31. místě a ve druhé na 36. místě. Až budu vědět celkový výsledek, dopíšu. Jako další jezdec jel ve třídě do 125 Junior Procházka František se startovním číslem 111, který měl zase smůlu a do jeho třídy přijelo tolik lidí, že to snad nebylo ani možný. Ve kvalifikačním tréninku se dostal na 44. Místo, takže se do závodu o chlup nedostal. Upozornění!!!!!!!Příští závod MČR Juniorů se nejede v Dlouhé Loučce ale ve Vranově u Brna!!!! S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Vysočina MX cup Mohelnice - datum: 20.6.2009. Zdravím,  tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal v Mohelnici. Přijelo celkem 188 jezdců, trať byla ráno mokrá, ale odpoledne kostičky, takže super, ale jinak závody byly dobré. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci : ve třídě MX 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který se umístil celkově na 1. pozici; Adam Zachař se startovním číslem 70, který se umístil celkově na 7. Pozici, Ve třídě MX1 hobby jel se startovním číslem 18 Martin Černohous, který se umístil celkově na 16. Pozici, Ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, který se celkově umístil na 4. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Bělá u Jevíčka - datum: 13.6.2009. Zdravím, tak se dojel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal ve Bělé u Jevíčka. Trať byla dobrá jen z rána mokrá, ale jinak závody byly dobré. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci: ve třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který v 1. jízdě bojoval z Davidem Šímou a asi po 4. kole Dominik prošlápl zadní brzdu, ale povedlo se mu to udržet na 2. pozici. Musím poděkovat kamarádům ze Svitav, kteří nám pomohli sehnat díly do brzdiče, aby Domíno mohl jet 2. jízdu, kterou nakonec vyhrál. Celkově se umístil na 1. pozici, Halberštát Břetislav se startovním číslem 82 se umístil celkově na 14 pozici, Adam Zachař se startovním číslem 70, který jel moc pěkně až na ten pád, se umístil celkově na 8. pozici. Dále ve třídě MX2 hobby jel Zdeněk Navrátil se startovním číslem 21, který se umístil celkově na 17. pozici. Ve třídě A 125 jel František Procházka se startovním číslem 111, který se umístil celkově na 7 pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


- datum: 6.6.2009. Hojda tady mám výsledky z Nova cupu který se konal v Benátkách nad Jizerou .V našich barvách tam jel jako vždy jediný jezdec ve třídě Hobby 35 - 43 let a to Martin Černohous(MATES) se startovním číslem 18 . Závody si chválil a umístil se na celkově 6 pozici. Niní se přesouvá na celkově 3. místo v seriálu. Více info po kliknutí na obrázek:D . S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Opatov u Svitav - datum: 6.6.2009. Zdravím, tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal ve Opatově u Svitav. Přijelo celkem 233 jezdců, trať docela ušla a závody byly dobré . Jako vždy za náš team jely tito jezdci: Ve třídě MX 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který se umístil celkově na 1. pozici, Halberštát Břetislav se startovním číslem 82, který se umístil celkově na 14. pozici, Adam Zachař se startovním číslem 70, který se umístil celkově na 8. pozici. Dále ve třídě MX2 hobby jel František Kubíček se startovním číslem 131, který se umístil celkově na 9. pozici, Halámka Marek se startovním číslem 5, který se po pádu umístil na celkově 26. místě. Ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, který měl technický problém (spojka), umístil se celkově na 11. pozici. Další fotky budou až je dostanu, jak budou tak je ihned přidám. S pozdravem celý Promotoracingteam.


- datum: 31.5.2009. Zdravím, máme za sebou další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal v Trutnově. Trať byla předělaná a perfektně připravená, ale jako skoro pokaždé bohužel na tento závod pršelo. Tréninky vypadaly docela dobře a začaly být kostičky. Ale na 1. jízdu třídy licence začalo lít, jako z konve. Přes trať tekly potoky, tak pořadatelé se rozhodli, že zruší 2. rozjížďku pro nesjízdnost tratě. Z našich pilotů jeli ve třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který se umístil na 1. pozici, dále v této třídě jeli se startovním číslem 82 Břetislav Halberštát, který se umístil na 17. pozici, startovní číslo 70 Adam Zachař, který dojel na 15. místě. Ve třídě 125 A jel se startovním číslem 111 Procházka František, který má smůlu a na jeho jízdu začalo pršet, byl rád že dojel a měl mokrý i trenky. Výsledky z této třídy nevíme, až je budeme znát, dáme vědět. Závod se obešel bez vážných zranění. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Krásná Lípa - datum: 24.5.2009. Ahoj, tak máme po prvním závodě mistrovství České republiky Juniorů, který se konal v Krásné Lípě. Závody se nám moc líbily, bylo to jako na Mistrovství světa. Po každém tréningu upravovali a kropili dráhu. Byla tam spousta lidí. Za náš team jeli v třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který ve kvalifikačním kole měl 2. čas o 1 sekundu na první místo, které držel Václav Kovář. V první jízdě Dominik vystartoval a byl hned za Václavem Kovářem a tak to bylo po 2 kola dále. Bohužel po dalším kole Domino prorazil zadní pneumatiku a závod tím pádem nedojel. Když jsme mu pneu zpravovali, tak jsme zjistili, že měl docela i štěstí, měl prasklý kotouč a drát. Mohloby se mu to zablokovat a nemuselo by to dopadnout nejlépe. Ve druhé jízdě mu pracovaly nervy a nepovedl se mu start, jel z posledního místa a v zatáčce ho někdo vyvezl do křoví. Než se Domino sebral, všichni mu ujeli. Domino chtěl dohnat aspoň něco tak bojoval a dostal se až na 9. pozici. Jako další jezdec jel ve třídě do 125 Junior Procházka František se startovním číslem 111, který měl zase smůlu a prorazil zadní pneumatiku. Franta neuspěl ve kvalifikaci, takže se nedostal do závodu. Další závody se jedou za měsíc ve Březové nad Svitavou, tak doufáme že se nám povede lépe. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Březová nad Svitavou - datum: 23.5.2009. Dobrej, tak se dojel další závod Vysočina Mx cupu, který se konal ve Březové nad Svitavou. Přijelo celkem 275 jezdců, takže trať byla totálně rozbitá, ale jinak závody byly dobré. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci: Ve třídě MX 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který se umístil celkově na 1. pozici, Halberštát Břetislav se startovním číslem 82, který se umístil celkově na 8. pozici, Adam Zachař se startovním číslem 70, který se umístil celkově na 7. pozici. Dále ve třídě MX2 hobby jel František Kubíček se startovním číslem 131, který ve kvalifikačním závodě obsadil 3. místo, jinak se umístil celkově na 11. pozici, Zdeňek Navrátil se startovním číslem 21, který se umístil na 20. pozici, Halámka Marek se startovním číslem 5, který se po pádu umístil na celkově 37. místě. Ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, který se umístil po pádu na celkově na 11. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


Nový teamový kolega__!!__!!__!!__!!§ - datum: 16.5.2009. Zdravím! S velkým potěšením Vám musím oznámit, že do našeho Teamu zavítal nový člen. Jmenuje se David a bude jezdit v kubatuře MX 85 se startovním číslem 220 na stroji Yamaha YZ 85. Více naleznete v sekci TEAM. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Benátky u Litomyšle - datum: 9.5.2009. Dobrej! Motokrosový víkend máme za sebou. Poslední závod se konal v Benátkách u Litomyšle, byla to Vysočina MX cup. Přijelo celkem 244 jezdců a ráno byla dost mokrá trať, ale později se to ujezdilo a bylo to idoš. Jako vždy za náš team jeli tito jezdci: ve třídě MX 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který se umístil celkově na 1. pozici, Halberštát Břetislav se startovním číslem 82, který se umístil celkově na 13. pozici, Adam Zachař se startovním číslem 70, který se umístil celkově na 19. pozici. Dále ve třídě MX2 hobby jel František Kubíček se startovním číslem 131, který se po pádech umístil na 18. pozici. Ve třídě MX1 hobby jel se startovním číslem 18 Černohous Martin, který se umístil celkově na 19. pozici, ve třídě MX GP se startovním číslem 111 Procházka František, který se umístil celkově na 6. pozici. S pozdravem celý Promotoracingteam.


VÝSLEDKY !!!!Ledeč nad Sázavou SmS motokrosu Pardubice - datum: 8.5.2009. Zdravím, máme za sebou další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal v Ledči nad Sázavou. Trať byla předělaná a perfektně připravená. Z našich pilotů jeli ve třídě 85 Dominik Procházka se startovním číslem 11, který byl po nemoci (chřipka) a umístil se na 2. pozici, dále v této třídě jeli se startovním číslem 82 Břetislav Halberštát, který se umístil na 14. pozici, startovní číslo 70 Adam Zachař, který dojel na 19. místě. Ve třídě 125 Hobby jel se startovním číslem 111 Procházka František, kterému ve kvalifikační jízdě z 1. místa prasklo plynové lanko. Díky tomuto technickému problému nebyl puštěn do závodu. Počasí bylo super a závod se obešel bez vážných zranění. S pozdravem celý Promotoracingteam.


- datum: 8.5.2009. Hojda, tady mám výsledky z Nova cupu, který se konal ve Vranově u Brna. V našich barvách tam jel jako vždy jediný jezdec ve třídě Hobby 35 - 43 let Martin Černohous (MATES) se startovním číslem 18. Závody si chválil, tak byli asi good a umístil se na celkově 8. pozici. Více info po kliknutí na obrázek:D . S pozdravem celý Promotoracingteam.


OPOŽDĚNĚ VÝSLEDKY !!!!Opatov u Svitav SmS motokrosu Pardubice - datum: 6.5.2009. Zdravíčko, tady konečně jsou ty výsledky z Opatova u Svitav. Z našich riderů jeli ve třídě 85 ccm se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který se umístil na celkově 1. pozici. Dalším jezdcem v této třídě byl se startovním číslem 70 Adam Zachař, který se umístil na celkově 16. pozici. Ve třídě 125 hobby jeli se startovním číslem 111 Procházka František, který díky technické závadě na motocyklu nedojel první jízdu. Ve druhé jízdě dojel na 6. místě. V této třídě dále jel se startovním číslem 21 Zdeněk Navrátil, který nedojel ani jednu jízdu také díky technické závadě na motocyklu. Jako jediný v této třídě dojel bez problému se startovním číslem 15 Marek Halámka, který se umístil na celkově 31. pozici. Na závodech bylo celkem 216 jezdců, bylo to tam moc dobrý, závody se obešly bez vážných zranění. S pozdravem celý Promotoracingteam.


Opatov u Svitav SmS motokrosu Pardubice - datum: 3.5.2009. Dobrej, v Sobotu 2.5. se jel další závod SMS motokrosu Pardubice, který se konal ve vysněném Opatově u Svitav. Závody i vše okolo bylo good. Bylo hodně jezdců, proto byla ke konci hodně rozbitá trať a začlo se prášit. Závod byl bez jediného vážného pádu a bez jediných problémů, prostě super. Výsledky prozatím nejsou, ale až budou dodáme. S pozdravem celý Promotoracingteam.


Opožděné výsledky z MČR!!!!!!! - datum: 29.4.2009. Zdravíčko, tady máte opožděné výsledky z Mistráku (MČR), který se konal v Pacově. Z našich jezdců prozatím nikdo nejel. Výsledky naleznete po kliknutí na obrázek. S pozdravem celý Promotoracingteam.


New pila__!!__!!__!!__!!§ - datum: 27.4.2009. Zdravím, s velkým potěšením Vám musím oznámit, že František Kubíček po dlouhých starostech se svým strojem zanechal trápení a rozhodl se vyměnit Suzuki RM 125 2T za novější motocykl značky Kawasaki KXF 250 4T. Doufám, že mu stroj sedne a bez jakýchkoliv problémů se dostanou třeba i nějaké dobré výsledky. S pozdravem celý Promotoracingteam.


Výsledky!!!!!!! - datum: 26.4.2009. čč :D a máme tu výsledky z dalšího závodu crossracing cupu který se konal Městečku Trnávce. Z našich pilotů jel se startovním číslem 21 ve třídě 125 hobby Zdeněk Navrátil(Navrc!!!!) který se umístil na 5 pozici. Foto ze závodů dodáme později. S pozdravem celý Promotoracingteam.


- datum: 25.4.2009. Dobrej, a máme tu výsledky ze druhého závodu Vysočina MX cupu, kam přijelo 261 závodníků. V našich barvách jeli ze třídy 85 se startovním číslem 11 Procházka Dominik, který se umístil na 2. místě, s 28 Břetislav Halberštát, který se umístil na 12. místě. V kategorii MX1 Hobby jel se startovním číslem 18 Černohous Martin, který dojel na 9. místě. Ve třídě MX2 jel se startovním číslem 111 Procházka František, který nedojel díky technické závadě (přední brzda) na motocyklu. Nedojel obě jízdy. S pozdravem celý Promotoracingteam.

- datum: 18.4.2009. Hojda, tady mám opožděné výsledky z Nova cupu, který se konal v Třemošnici. V našich barvách tam jel jediný jezdec ve třídě Hobby 35 - 43 let Martin Černohous (MATES) se startovním číslem 18. Závody si chválil, tak byli asi good. Prý natropil lehčí chyby ale umístil se na 6. pozici. Více info po kliknutí na obrázek:D S pozdravem celý Promotoracingteam.



- datum: 19.4.2009. Čaoo, tak jsme byli na tréninku v Zábřehu na Moravě. Bylo to super až na pár nepříjemností. Z našeho týmu jeli Dominik Procházka, František Procházka a Břetislav Halberštát. Břéťa asi po cca 3. kole najel na lavici, kde byla větší kolej, která ho rozhodila. Břéťa to neustál a spadl. Motorka vypadala, že je dost zničená ale už jsme ji dali do kupy. Břéťa se hodil do barev YAMAHA (Oko, kolena ,stehno). Ale jinak je v pořádku, dopadlo to celkem dobře. Dominik asi po 2 rozjížďkách prorazil zadní duši a když jsme to kontrolovali tak jsme koukli na přední kolo, které bylo taky fouklé:D. Franta jako jediný jel až do konce tréninku. Po dlouhé pauze (operace) už si pomalu začíná zvykat. S pozdravem celý Promotoracingteam.

- datum: 18.4.2009. Zdravím, tak máme za sebou další závod přeboru Pardubického kraje, který se konal v Třemošnici. Večer před závodem jsme si říkali, jak to bude super jako loni - „dálnice“!!! Ráno jsme přijeli na trať a byli jsme docela zklamaní. Trať byla rozbitá z minulých závodů, které se konaly v loňském roce. Hned na první tréninky se prášilo, protože ty díry, které tam byly jen zkoušeli uhladit. Tak byl podklad na kterém se nedalo jezdit. Po prvních tréninkách udělali pořadatelé rozpravu s jezdci aby, jezdcům sdělili, že bude lepší, když se závod zruší. Po navrácení startovného a licencí jsme se rozhodli, že pojedeme do Rychnova nad Kněžnou, kde se konal druhý závod Východočeského poháru. Když jsme tam přijeli, bylo po tréninkách ale pořadatelé nám dali 10 min., abychom nejeli závod hned naslepo. Jak jsme dojeli, byla opět rozprava, aby nám sdělili, že naše výsledky se nebudou počítat. Přišlo nám to tak, že někteří lidi, co tam přijeli, tak tam jeli jen kvůli vítězství a jak nás viděli, tak hned podali petice, že jsme přijeli až odpoledne. Trať byla perfektně připravená a jelo se nám hezky. Ve třídě 85 ccm z našich jezdců jeli se startovním číslem 11 Dominik Procházka, kvůli komu byly hlavně ty problémy. Dominik tam vyhrál, ale díky závistivcům se jeho umístění tam nepočítali. S Domínem jel ještě se startovním číslem 82 Břetislav Halberštat, který sedlal nový stroj, kterého má od čtvrtka. Břeťa dojel na 5. pozici. Ve třídě Licence jel se startovním číslem 111 František Procházka, který v 1. jízdě po pádu dojel ještě na 2. pozici a ve 2. jízdě po technické závadě musel zastavit hned po startu. Rychle si to spravil a dotáhl to na první pozici. Moc se nám tam líbilo. S pozdravem celý Promotoracingteam.

- datum: 12.4.2009. Zdravim, máme za sebou první závod přeboru SMS Pardubice. Na závody přijelo hodně lidí (celkem 250 závodníků). Z našeho teamu ve třídě 85 ccm jeli se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který se umístil na 3. místě i přes to, že mu nefungovala zadní brzda ve 2. jízdě, se startovním číslem 82 Halberštat Břetislav a se startovním číslem 70 Adam Zachař. Ve třídě 125 hobby jeli se startovním číslem 15 Halamka Marek, startovní číslo 21 Zdeněk Navrátil a se startovním číslem 111 Procházka František, kterému praskl svod výfuku ve 2. jízdě. Výsledky budou brzy zveřejněny na odkazu SMS Pardubice. S pozdravem celý Promotoracingteam.

- datum: 11.4.2009. Zdravím, a máme tu výsledky z prvního závodu Vysočina Mx cupu z Dalečína. Na závody přijelo hodně lidí (celkem 240 závodníků). Z našeho teamu ve třídě 85 ccm jeli se startovním číslem 11 Dominik Procházka, který se umístil v obou jízdách na prvním místě, se startovním číslem 82 Halberštat Břetislav, který se umístlil v první jízdě na 16. pozici a ve druhé na 15. pozici. Ve třídě MX2 jel se startovním číslem 111 Procházka František, který nedojel, a ve třídě MX1 hobby se startovním číslem 18 Černohous Martin, který měl velikou smůlu s oběma pneumatikama, celkově dojel na 22, místě. S pozdravem celý Promotoracingteam.

Výsledky!!! - datum: 05.4.2009. Zdravim, a máme tu výsledky ze závodu Východočeského poháru z Městečka Trnávky. Závody se moc povedly, jen ke konci to bylo už hodně rozbité. Ve třídě 85 ccm se umístili Dominik Procházka se startovním číslem 11 na 1. pozici, Břetislav Halberštát se startovním číslem 82 na 7. pozici a Adam Zachař se startovním číslem 70 se umístil na 13. pozici. Ve třídě 125 hobby se umístil na 14. místě František Kubíček se startovním číslem 13, který si zaslouží velikou pochvalu. Ve druhé jízdě třídy 125 hobby se po startu v zadní části trati stala nehoda mladého motokrosového jezdce Romana Rádla, který potřeboval pomoc. František zastavil a běžel Romanovi pomoc. Po té zastavil ještě jednoho jezdce, aby mu pomohl zabránit dalším jezdcům Romana přejet. Po zastavení závodu přijela sanitka a odvezla ho do nemocnice. Prý to dopadlo dobře:D. S pozdravem celý Promotoracingteam.

Pozvánka!! - datum: 02.4.2009. Dobrej:D. A máme tu další pozvánku na motokrosové závody. 4.4 2009 se koná první závod Východočeského poháru v Městečku Trnávce, kde mimochodem proběhla menší úprava tratě (byl zahrnut dvoják a je z něj prý pěkná lavice). A mimo jiné novinka pro rok 2009: jede se nová kategorie PIT BIKE. Bohužel v tu samou sobotu se jede i první závod Novamotocrossu, který se koná v Záboří nad Labem. Teď je na Vás, kam pojedete. Více info ze závodů po kliknutí na obrázky!! S pozdravem celý Promotoracingteam.

Výsledky!! - datum: 01.4.2009. Zdravím všechny! První závod Crossracingu v Břeclavi na Hrušáku máme za sebou. Závody se prý díky nepříznivosti počasí nepovedly. Z teamu jeli 2 jezdci v kategorii 125 hobby Zdeněk Navrátil se startovním číslem 21, který se umístil na celkově 7. pozici a jako náš druhý jezdec jel ve třídě Open hobby Černohous Martin se startovním číslem 18, který se umístil na celkově 21. pozici. Více info ze závodů po kliknutí na obrázek. S pozdravem celý Promotoracingteam.

Už je to tady!!!!!!! - datum: 24.3.2009. Už je to tady! Motokrosová sezona 2009 začíná prvním závodem Crossracingcupu pod vedením Mariána Klíče dne 29.3 v neděli v Břeclavi na Hrušáku. Více info zde. S pozdravem celý Promotoracingteam.


Monster Energy mánie. - datum: 23.3.2009. Nazdar lidičky, jak jste si jistě všimli u nás v Čechách se dost často objevuje značka Monster Energy drink a ne jen v Mx. Je toho plný trh, nemáte problém si tu sehnat i Monster trenírky. Nalezl sem foto, kde je vydět, že Monster Energy mánii podlehl i mnohonásobný mistr světa MOTO GP Valentino Rossi:D S pozdravem celý Promotoracingteam.


Krádež motorek!!!!!!. - datum: 06.3.2009. Na prosbu bych vás všechny poprosil o pomoc!!!! Víme jak si všichni ty svoje "holky" hlídáte a proto si myslím, že tato rubrika stojí za pozornost. V noci ze středy 4.3.09 na čtvrtek 5.3.09 byla vykradena garáž v Přešticích okr. Plzen-jih. Byly odcizeny tři závodní motorky KTM. Tímto způsobili škodu ve výši 400000 Kč. Prosím každého, kdo by si všiml někde těchto motorek, nebo mu byly nabízeny, aby kontaktoval policii ČR, nebo volal na telefon 605 519 455, kontaktní mail o.rudolf@seznam.cz. Informace, která povede k nalezení motorek bude dobře finančně odměněna. KTM 300 EXC-E 2008 speciál SPZ: 3P 0650 VIN: VBKGSA2018M357265, KTM 300 EXC 2006 six days SPZ: 2P 0315 VIN: VBKGSA20X6M306005, KTM 200 EXC 2004 SPZ: 2P 4792 VIN: VBKGSA2084M218499 .
S pozdravem celý Promotoracingteam.

Trénink v Břeclavi na Hrušáku. - datum: 01.3.2009. Nazdar lidičky dnes jsme byli na tréninku v Břeclavi na Hrušáku. Byl tam Výjmečně hezký den a hodně lidí, cca 120 s mezinárodní účastí. Hezky jsme si zajezdili. Příprava na sezonu na písku je nejlepší. Moc se nám trénink líbil až na pár nedostatků. Zlobila technika a utekl Brock. S pozdravem celý Promotoracingteam.

Výsledky motoskijöringu 2009 - datum: 27.2.2009. Motokrosovou sezonu máme přede dveřmi a zde již máme výsledky MČR motoskijöringu 2009. S pozdravem celý Promotoracingteam.

Nominace v AČR 2009 - datum: 12.2.2009. Tak tu máme nominaci jezdců pro rok 2009. Z našich pilotů se zaregistrovali do třídy 85ccm: st.č #11 Dominik Procházka, st.č #70 Adam Zachař a st.č #82 Břetislav Halberštat, do třídy MX2 st.č #111 Procházka František. S pozdravem celý Promotoracingteam.

TOPlist
...Vytvořili Procházka František...Pokuď máte zájem o vytvoření webových stránek,pište na náš e-mail ( Promotoracingteam@seznam.cz ) ...